Jobba hos oss

Coints Mobile

Förmåner

Vi vill att alla medarbetare ska kunna bidra och känna sig bekväma med att dela med sig av sina idéer och synpunkter hos oss. Vi erbjuder bra lön och en tydlig löneutveckling kopplat till dina mål och prestationer. Samt en massa fina förmåner!

För oss är det viktigt att alla som jobbar med oss är glada, mår bra och utvecklas kontinuerligt. Vi vill stödja dig under din livsresa och ge dig de bästa verktygen och förutsättningarna för att trivas både på jobbet och hemma!

Vi erbjuder alla våra medarbetare  hyra för sin hemarbetsplats.

Bra utrustning, vi tror på att bra utrustning möjliggör de bästa resultaten. Med en bra dator, en ögonvänlig skärm, noise cancelling-hörlurar, ergonomiska verktyg och annat som du kan tänkas behöva kan du göra ditt jobb utan att begränsas.

Coints – Coronation Points,
Coints är vår egenutvecklade valuta, vi ville göra det möjligt för alla medarbetare inom Coronation att själva välja ansvarsområden och uppgifter att utföra, samt få möjligheten att tjäna in Coints som går att växla in mot olika tjänster och produkter i Coints shoppen. Vi vill också uppmuntra till ett hälsosamt leverne så därför ger nyttig mat och träning också Coints. Det här är vårt eget förmånssystem som gynnar och sporrar oss att göra bra saker. Förmånerna som du kan byta dina Coints mot är exempelvis extra semesterdagar, en smart watch, SL-kort och dubbla löner.

Just nu söker vi fler vänner

Värdesätter du nära kollegor och vill vara del i att bygga något stort? – Bra, för vi söker fler vänner!

Har du arbetat med IT-support/Service desk, har ett starkt intresse för data, IT samt cloudlösningar och vill kickstarta din karriär?

Då är det dig vi söker till vårt Klient & Cloud Team på Coronation – läs mer nedan och ansök redan idag!

Modern desktop manager

Har du arbetat med IT-support/Service desk, har ett starkt intresse för data, IT samt cloudlösningar och vill kickstarta din karriär? Då är det dig vi

Läs mer »