Modern desktop manager

Har du arbetat med IT-support/Service desk, har ett starkt intresse för data, IT samt cloudlösningar och vill kickstarta din karriär?

Då är det dig vi söker till vårt Klient & Cloud Team på Coronation!

Som konsult på Coronation får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet både genom internt arbete med kollegor på Coronation samt på uppdrag hos våra kunder.

Det är en utmärkt möjlighet för dig som vill utvecklas snabbt, göra karriär inom IT och som vill arbeta i ett härligt team med kompiskänsla.

Din profil och kvalifikationen

 • Erfarenhet

  Vi söker dig som arbetat ett eller ett par år med IT-support eller liknande och som nu vill ta nästa steg och utvecklas inom klient och cloudlösningar.

 • Intresse

  Stort intresse för data och IT samt en nyfikenhet på att lära dig allt som finns att veta inom området.

 • Systemerfarenhet

  Du bör ha erfarenhet av AD/AAD, Office365, Windows 10 och ha ett intresse för att vidareutbilda dig

 • Utbildning

  Det är meriterande, men inget krav, om du har nån slags utbildning inom data, systemvetenskap eller liknande.

 • Viljan

  Vi söker dig som inte är rädd för att testa nytt, utvecklas i arbetet och som person.

 • Serviceorienterad

  Vi tror dessutom att du är serviceorienterad, oavsett om det gäller kund eller kollega, samt att du är flexibel och känner dig bekväm med att arbeta i en föränderlig miljö, som stundtals har ett högt tempo.

 • Ålder

  Vi tror att du är i början av din karriär och är mellan 20 och 28 år gammal.

 • Språket

  Du behöver behärska det svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Om rollen

 • I rollen som klient och cloudtekniker på Coronation ges du möjlighet att jobba i spännande projekt, ibland tillsammans med mycket erfarna kollegor och på egen hand hos kund.
 • I vår kreativa, flexibla organisation med korta beslutsvägar har du möjlighet att växa och utvecklas i din roll.
 • Du kommer att få gå kurser för att bli Microsoft certifierad och vi hoppas du vill hitta din expertis inom området.
 • Du kommer bla lära dig MSI och App-V paketering, vilket ger dig en bra förståelse för hur automatisering av klienthantering går till.
 • Rollen som konsult ger förmånen att jobba med likasinnade och över olika avdelningar. Därför värdesätter vi att du ser positivt på att arbeta teambaserat.
 • Tjänsten är på heltid.

Vad vi erbjuder

Förutom Coronations härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Coronation alla verktyg du behöver för kunna utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi strävar efter att behålla vår öppna kultur, samhörighet och kompiskänslan som vi har haft sedan Coronation startade år 2009. 

Hos oss på Coronation vill vi att alla ska kunna bidra och känna sig bekväma med att dela med sig av sina idéer och synpunkter. Vi erbjuder en bra lön och en tydlig löneutveckling kopplat till dina mål och prestationer, samt en massa fina förmåner! Ett exempel är att Coronation betalar dig en hyra för din hemarbetsplats om du behöver arbeta hemifrån. 

Varje månad har vi träffar där vi tillsammans utför spännande och roliga aktiviteter under avslappnade former. 

Om Coronation

Coronation är ett växande IT-företag med runt 20 anställda. Vi har vårt kontor på Convendum i Stockholm, med fantastisk utsikt över Slussen. Vi specialiserar oss på tjänster inom klient- & applikationshantering, projektledning samt systemutveckling. 

Har du några frågor kring tjänsten?

Kontakta Pontus på

Skicka gärna ditt CV och några rader om vem du är och vad just du brinner för. Hoppas vi hörs!