Om oss & Kultur

Om oss & Vår kultur

Visste Du att Coronation är en av världens bästa surfing stränder? Förutom det så för själva namnet tankarna till det kungliga.

Surfing är en stor passion hos oss på Coronation och att vara kungliga på det vi gör har alltid varit vår strävan.

Att behålla den öppna kultur, samhörighet och kompiskänslan som vi har haft sedan företaget var nystartad är viktigt för oss. Alla ska kunna bidra och känna sig bekväma med att dela med sig av sina idéer och synpunkter. Med konsulter utspridda över alla delar av Stockholm är det inte alltid lätt att ta den där gemensamma spontan-lunchen.

Så för att behålla gemenskapen så har vi våra månatliga träffar där vi har kul tillsammans, umgås, informerar och pratar om stort och smått som rör både arbete och fritid.

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Coronation alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi strävar efter att behålla den öppna kultur, samhörighet och kompiskänslan som vi har haft ända sedan vi startade år 2009. Vi har även ett förmånssystem som heter Coronation coins – du kan läs mer om det under karriärsidan.

 

Galleri