Våra tjänster

Applikationspaketering - Klientautomatisering

Låt oss paketera dina applikationer, det här är vår kärnverksamhet, det område som vi är allra bäst på.

Vi besitter spetskompetens inom de flesta av marknadens paketeringsverktyg som till exempel Admin Studio, PACE, Wise Package Studio, App-V, Thinapp.

Applikationshantering

Tester, installationer, uppdateringar, support & avinstallationer – allt detta är en viktig länk i paketeringskedjan. Att möjliggöra och hjälpa användarna att testa det färdiga paketet, finnas som teknisk stöd och se till att paketet uppdateras och/eller avinstalleras korrekt.

Projektledning

Vår erfarenhet av både små och stora projekt gör oss till det perfekta valet när det kommer till den typen av uppdrag.

Låt oss leda ditt nästa projekt

Vi vet att varje verksamhet och deras behov är specifika. Låter ni oss sköta om era projekt får ni konsulter med erfarenhet inom olika branscher och skickliga innovatörer som ser utmaningar som möjligheter. Vi tar ansvar för helheten och ser till att ditt projekt går i mål med minst förväntat resultat.

Systemutvecklare

Vi har erkänt duktiga systemutvecklare som besitter hög kompetens och lång erfarenhet i de tekniker som våra kunder efterfrågar mest, såsom Java och .NET. Våra konsulter är sociala, hjälpsamma och har lätt att jobba i team. 

De blir snabbt en tillgång för våra nöjda kunder och jobbar gärna med problemlösning och arkitektur. De roller och tjänster vi erbjuder inom systemutveckling är back/front-end utvecklare, fullstack-utvecklare, integrationsspecialist och lösningsarkitekt.

Vi erbjuder även mentorskap och ledning inom systemutveckling. Scrum och TDD (Test Driven Development) är de agila modeller och verktyg vi arbetar med. 

Vi har erfarenhet inom Sveriges vanligaste branscher, såsom bank & finans, försäkring, media, spel, retail, vård, stålindustri, flyg- och fordonsindustrin, mfl.

Systemutvecklare
Med kompetens inom .NET och Java erbjuder vi kreativa konsulter med eget driv, samarbetsvilja och ambition om att kunden alltid blir nöjd.

Webbutvecklare
Våra duktiga webbutvecklare är problemlösare som gärna tar sig an utmanande projekt där det krävs kreativitet och eget tänkande inom de största ramverken och plattformarna (NodeJS, Angular, React).

Integrationskonsulter
Vi erbjuder trygga systemintegrationer via våra konsulter som får hela processen att fungera genom logik och problemlösning.

Coronation AppS

Trött på att paketera samma applikationer om och om igen? Med Coronation AppS erbjuder vi 50+ standardapplikationer – kontinuerligt uppdaterade och rigoröst testade för att vara redo för deploy i din miljö direkt efter att du laddat ner dom! Läs mer på apps.coronation.se

Koordinering

Våra koordinatorers främsta arbete ligger i att skapa en länk mellan beställaren och paketeraren. Det är koordinatorns uppdrag att ta fram rutiner och processer utifrån förståelsen för både beställarens och paketerarens förutsättningar.

Distribution

Kompetens inom distribuering av paket är många gånger ett krav från våra kunder. Det har lett till att vi, genom åren, har bekantat oss med de flesta av marknadens distributionsverktyg, bland annat SCCM & SpecOps.

VB- & Powershell-skriptning

”Allt går att lösa!” är våra skriptares huvudmotto. Vi har åtskilliga gånger varit med om att applikationer, olika system och diverse IT-lösningar inte fungerar men att skriptning har kunnat lösa det. Det är då vi är extra glada och stolta över att några av Stockholms duktigaste skriptare jobbar hos oss.

shutterstock_1104908693