Möt vår kollega Pontus

Med en grym inställning och härlig teamkänsla bygger Pontus upp vår avdelning ”Infrastruktur och klientdrift”! Han är handlingskraftig och utvecklar starka relationer till våra kunder.

Vad är det bästa med att jobba på “Coro”?

Styrkan i ett litet bolag, dvs sammanhållningen och teamkänslan. Sen är jag bror till grundaren av företaget och jag gillar verkligen att kunna vara med och bidra med det jag kan, det tycker jag ger oss som bröder ett bättre band.

Hur har “Coro” bidragit till din utveckling?

En hel del! Jag har själv kunnat välja den inriktning jag velat jobba emot och på så vis kunnat välja de kurser jag velat gå. När jag började 2016 jobbade jag som tekniker inom Infrastruktur och nu jobbar jag som teknisk projektledare inom samma område.

Vad får dig att känna flow?

Teamkänslan, helt klart! När jag är i ett team där kommunikationen och dialogerna är bra, då kommer flowet automatiskt.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Idag jobbar jag i ett migreringsprojekt där kunden ska gå från insourcing till outsourcing av serverdriften. Jag blev tillfrågad om att hjälpa till med en del lösa delar och uppföljning och det har skapat dagar med mycket möten och planering!

Hur har din arbetsresa sett ut?

Jag kom in i IT-svängen något senare än vad som kanske är det normala, jag var 30 år. Innan sysslade jag med massa olika tills jag hittade det jag trivdes bäst med. De senaste 13 åren har infrastruktur och klientdrift varit det jag jobbat med och det ångrar jag inte en sekund. Under dessa år har jag haft förmånen att jobba med duktiga och roliga kollegor och flera har blivit bra kompisar.

Coronation_purple_quare