Möt vår kollega Lowen

Lowen har arbetat med oss på Coro i över 4 år och vi slutar aldrig förvånas över hans ständiga driv att utvecklas.

Vad är det bästa med att jobba på Coro?

Sammanhållningen! Vi brukar skämtsamt prata om vår Coro-familj, och jag tycker att det finns en grund i det. Jag känner att folk bryr sig om varandra och även om vi sällan ses så känns det som igår när vi väl ses.

Hur har Coro bidragit till din utveckling?

Jag älskar att ha flera bollar i luften och att lära mig nytt, Coro är väldigt bra på att fylla den magen! Jag har fått gå flera utbildningar som jag bett om och de är generösa med att förse mig med verktyg som hjälper mig att lära och labba själv. Jag arbetar väldigt självständigt i min roll men de gånger jag har behövt hjälp finns det alltid någon i teamet som erbjuder sig. Jag minns ett tillfälle när jag skulle skapa en ny applikation där jag behövde hjälp av en kollega med Dotnet-verktygen, blev riktigt lyckat resultat!

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Jag börjar dagen tidigt, ofta vaknar jag av att min fru lämnar över vår son till mig (som varit vaken sedan kl 05!). När klockan slår 07 har vi avslutat frukosten och jag kickar igång jobbdagen med en kopp kaffe framför datorn.  Ibland behöver jag såklart ta lunch. I bästa fall så hinner jag ta något snabbt från kylen och ta en promenad med min son.

Vad har du på ditt bord just nu?

Jag har alltid många bollar i luften. Just nu har bland annat två projekt där vi håller på och lyfter kundens Windowsmiljö till 20H2.

Det är en ganska svår och utmanande uppgift då jag jobbar direkt mot vården och vill helst inte störa. Är också i slutkampen med vårt domännamnbyte.

Hur har din arbetsresa sett ut?

Jag har jobbat på Coro i över 4 år (tiden går fort när man har roligt!). Jag började min karriär som servicedesk tekniker för ca 12 år sen och har arbetat mig upp till att idag arbeta som SCCM/MECM tekniker. Jag debuterade som SCCM tekniker när jag jobbade på TUI och idag brinner jag för Klient tekniken! Just nu fördjupar jag mig i Microsofts MM (Modern Management) lösning.

Coronation_purple_quare