• logotyp

Erbjudande

Våra konsulter är lyhörda problemlösare och kreatörer som gärna ifrågesätter i syfte att effektivisera och förbättra

Systemutveckling

Med kompetens inom .NET och Java erbjuder vi kreativa konsulter med eget driv, samarbetsvilja och ambition om att kunden alltid blir nöjd.

Läs mer

Applikationspaketering

Vår kärnverksamhet och det område som vi är bäst på. Vi besitter spetskompetens inom de flesta av marknadens paketeringsverktyg som till exempel Admin Studio, PACE, Wise Package Studio, App-V, Thinapp.

Läs mer

Projektledning

Vi erbjuder projektledning med fokus på migrering av ett operativsystem till ett annat. Vår erfarenhet av både små och stora projekt gör oss till det perfekta valet när det kommer till den typen av uppdrag.

Läs mer

Licenser

På Coronation arbetar vi bara med verktyg som håller högsta kvalitet. Genom våra partnerskap så agerar vi också återförsäljare för Pace Suite och AdminStudio. Nedan kan du läsa mer om respektive verktyg.

Läs mer

Jobba med oss

Hire for attitude, train for skills! Vår filosofi bygger på att anställa personer med stor passion och vilja och utbilda dem till specialister inom vårt område. Vårt mål är att ha stort Kundfokus vad gäller kundernas behov och önskemål, att vara Kreativa IT konsulter som är Stolta över det vi gör för våra kunder. Vi söker nya medarbetare som vill vara med i ett kreativt och glatt gäng och som är beredda att göra det lilla extra för våra kunder. Tycker du att det låter intressant? Hör av dig så tar vi ett möte och ser om vi passar ihop!

Läs mer om våra öppna tjänster här