• logotyp

När du behöver en kreativ konsult inom systemutveckling

Våra konsulter är lyhörda problemlösare och kreatörer som gärna ifrågesätter i syfte att effektivisera och förbättra

Systemutvecklare & Programmerare

Vi har erkänt duktiga systemutvecklare och programmerare som besitter hög kompetens i de tekniker som våra kunder efterfrågar mest: Java, .Net med C#, HTML5, CSS, JavaScript, Angular samt CMS plattformar som EPiServer, SharePoint och Umbraco. Våra konsulter är sociala, hjälpsamma och har lätt att jobba i team. De blir snabbt en tillgång för våra nöjda kunder och jobbar gärna med logiken och problemlösning. De roller och tjänster vi erbjuder inom systemutveckling är Back/Front-end utvecklare, samt fullstack Web-utvecklare, Lösningsarkitektur och integrationer. Vi erbjuder även mentorskap och ledning inom systemutveckling. Scrum samt TDD (Test driven utveckling) är de agila modeller och verktyg vi arbetar med. Vi har erfarenhet inom Sveriges vanligaste branscher, såsom Bank & finans, försäkring, media, spel, retail, vård, stålindustri, flyg och fordonsindustrin, mfl.

Systemutvecklare

Med kompetens inom Microsoft .Net samt Java erbjuder vi kreativa konsulter med eget driv, samarbetsvilja och ambition om att kunden alltid blir nöjd.

Webbutvecklare

Våra duktiga webbutvecklare är problemlösare som gärna tar sig an utmanande projekt där det krävs kreativitet och eget tänkande.

Integrationskonsulter

Vi erbjuder trygga systemintegrationer via våra konsulter som får hela processen att fungera genom logik och problemlösning.

Jobba med oss

Hire for attitude, train for skills! Vår filosofi bygger på att anställa personer med stor passion och vilja och utbilda dem till specialister inom vårt område. Vårt mål är att ha stort Kundfokus vad gäller kundernas behov och önskemål, att vara Kreativa IT konsulter som är Stolta över det vi gör för våra kunder. Vi söker nya medarbetare som vill vara med i ett kreativt och glatt gäng och som är beredda att göra det lilla extra för våra kunder. Tycker du att det låter intressant? Hör av dig så tar vi ett möte och ser om vi passar ihop!

Läs mer om våra öppna tjänster här