• logotyp

Låt oss leda ditt nästa projekt

Vi vet att varje verksamhet och deras behov är specifika. Låter ni oss sköta om era projekt får ni konsulter med erfarenhet inom olika branscher och skickliga innovatörer som ser utmaningar som möjligheter. Vi tar ansvar för helheten och ser till att ditt projekt går i mål med minst förväntat resultat.

Projektledning

Vi erbjuder projektledning med fokus på migrering av ett operativsystem till ett annat. Vår erfarenhet av både små och stora projekt gör oss till det perfekta valet när det kommer till den typen av uppdrag.

Jobba med oss

Hire for attitude, train for skills! Vår filosofi bygger på att anställa personer med stor passion och vilja och utbilda dem till specialister inom vårt område. Vårt mål är att ha stort Kundfokus vad gäller kundernas behov och önskemål, att vara Kreativa IT konsulter som är Stolta över det vi gör för våra kunder. Vi söker nya medarbetare som vill vara med i ett kreativt och glatt gäng och som är beredda att göra det lilla extra för våra kunder. Tycker du att det låter intressant? Hör av dig så tar vi ett möte och ser om vi passar ihop!

Läs mer om våra öppna tjänster här