• logotyp

Om oss

Vi är Coronation

Coronation

Visste Du att Coronation är en av världens bästa vindsurfing stränder? Förutom det så för själva namnet tankarna till det kungliga. Surfing är en stor passion hos oss på Coronation och att vara kungliga på det vi gör har alltid varit vår strävan.

Vår kultur

Vi strävar efter att behålla den öppna kultur, samhörighet och kompiskänslan som vi har haft enda sedan företag var nystartad. Alla ska kunna bidra och känna sig bekväma med att dela med sig av sina idéer och synpunkter. Med konsulter utspridda över alla delar av Stockholm är det inte alltid lätt att ta den där gemensamma spontan-lunchen.

För att behålla gemenskapen så har vi våra månatliga träffar där vi har kul tillsammans, umgås, informerar och pratar om stort och smått som rör både arbete och fritid.

Våra värderingar

Vi tycker att det är viktigt med värderingar och tydlighet med vad vi står för, både gentemot våra kunder och våra anställda. För att styrka vikten av det så har vi på Coronation tillsammans tagit fram de värderingar som vi anser är viktiga utifrån hur vi som företag ska uppfattas av våra kunder och våra anställda.

Resultatet har vi valt att kalla för EQ – Emotionell intelligens.