IT nörd Service Desk Support

Som konsult på Coronation får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet både genom internt arbete med kollegor på Coronation samt på uppdrag hos våra kunder. 

Det är en utmärkt möjlighet för dig som vill utvecklas snabbt, göra karriär inom IT och som vill arbeta i ett härligt team med kompiskänsla.

Vi söker dig som arbetat ett eller ett par år med IT-support eller liknande och som nu vill ta nästa steg och utvecklas inom klient och cloudlösningar.

Du bör ha ett stort intresse för data och IT samt en nyfikenhet på att lära dig allt som finns att veta inom området.

Samt erfarenhet av AD/AAD, Office365, Windows 10 och ha ett intresse för att vidareutbilda dig

Det är meriterande, men inget krav, om du har nån slags utbildning inom data, systemvetenskap eller liknande.

Vi söker dig som inte är rädd för att testa nytt, utvecklas i arbetet och som person. Vi tror dessutom att du är serviceorienterad, oavsett om det gäller kund eller kollega, samt att du är flexibel och känner dig bekväm med att arbeta i en föränderlig miljö, som stundtals har ett högt tempo.

-Vi tror att du är i början av din karriär och är mellan 20 och 25 år gammal.

-Du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift. 

Om rollen

  • I rollen som klient och cloudtekniker på Coronation ges du möjlighet att jobba i spännande projekt, ibland tillsammans med mycket erfarna kollegor och på egen hand hos kund.

  • I vår kreativa, flexibla organisation med korta beslutsvägar har du möjlighet att växa och utvecklas i din roll.

  • Du kommer att få gå kurser för att bli Microsoft certifierad och vi hoppas du vill hitta din expertis inom området.

  • Du kommer bla lära dig MSI och App-V paketering, vilket ger dig en bra förståelse för hur automatisering av klienthantering går till.

  • Rollen som konsult ger förmånen att jobba med likasinnade och över olika avdelningar. Därför värdesätter vi att du ser positivt på att arbeta teambaserat.

  • Tjänsten är på heltid.

Coronation_purple_quare