• logotyp

Applikationspaketering

Med många nöjda kunder, flera tusen applikationspaketeringar i ryggen och en gedigen kunskap inom marknadens främsta distributionsverktyg kan vi med gott samvete se oss som ett specialistföretag som erbjuder en effektiv och kvalitativ applikationshantering

Låt oss paketera dina applikationer

Vår kärnverksamhet och det område som vi är bäst på. Vi besitter spetskompetens inom de flesta av marknadens paketeringsverktyg som till exempel Admin Studio, PACE, Wise Package Studio, App-V, Thinapp.

Coronation AppS

Trött på att paketera samma applikationer om och om igen? Med Coronation AppS erbjuder vi 50+ standardapplikationer – kontinuerligt uppdaterade och rigoröst testade för att vara redo för deploy i din miljö direkt efter att du laddat ner dom! Läs mer på apps.coronation.se

Koordinering

Våra koordinatorers främsta arbete ligger i att skapa en länk mellan beställaren och paketeraren. Det är koordinatorns uppdrag att ta fram rutiner och processer utifrån förståelsen för både beställarens och paketerarens förutsättningar.

Distribution

Kompetens inom distribuering av paket är många gånger ett krav från våra kunder. Det har lett till att vi, genom åren, har bekantat oss med de flesta av marknadens distributionsverktyg, bland annat SCCM & SpecOps.

VB- & Powershell-skriptning

”Allt går att lösa!” är våra skriptares huvudmotto. Vi har åtskilliga gånger varit med om att applikationer, olika system och diverse IT-lösningar inte fungerar men att skriptning har kunnat lösa det. Det är då vi är extra glada och stolta över att några av Stockholms duktigaste skriptare jobbar hos oss.

Applikationshantering

Tester, installationer, uppdateringar, support & avinstallationer – allt detta är en viktig länk i paketeringskedjan. Att möjliggöra och hjälpa användarna att testa det färdiga paketet, finnas som teknisk stöd och se till att paketet uppdateras och/eller avinstalleras korrekt.

Jobba med oss

Hire for attitude, train for skills! Vår filosofi bygger på att anställa personer med stor passion och vilja och utbilda dem till specialister inom vårt område. Vårt mål är att ha stort Kundfokus vad gäller kundernas behov och önskemål, att vara Kreativa IT konsulter som är Stolta över det vi gör för våra kunder. Vi söker nya medarbetare som vill vara med i ett kreativt och glatt gäng och som är beredda att göra det lilla extra för våra kunder. Tycker du att det låter intressant? Hör av dig så tar vi ett möte och ser om vi passar ihop!

Läs mer om våra öppna tjänster här